Pages

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Ankara Aşk Büyüsü

Aşk Büyüsü
Aşk Büyüsünün yüzlerce çeşidi okunuşu de tek başına şekiller de kuruluş metotları vardır. Büyü aslında adı üstünde büyücülerin işidir ancak Aşk Büyüsünü medyumlarda yapabilir ve her önüne gelen internette okuduğu tariflerle ile Aşk Büyüsü yapamaz, öyle ki füsun cinlerin yardımıyla yapılır. Aşk Büyüsünü Eğer ki şuursuz kişiler yapar ise vahametli sonuçlara yöntem açar. Biz bu bölümde bilgilendirmek amacı ile uygulamalı olacak şekilde Aşk Büyüsünün yapımını siz değerli din kardeşlerime anlatacağız.
Aşk Büyüsü suskun sönük bir kez ortamlarda medyumlar tarafınca yapılır ve yapan kişinin yüzdelik taraf Arap dilini bilmesi, havas ilmine sağlıklı derecede vakıf olması ve çok çok ebcetten anlaması gerekir. Öbür durumlarda Aşk Büyüsü amacına ulaşmaz bunun uğruna Aşk Büyüsünü bu bilim okunuşu irfanlarda becerikli olan medyumların yapması gerekir. Aşk Büyüsünde önce mum ve tütsüler yakılır, Aşk Büyüsü hakkında bağış etmesi sağlanacak olan o Vefkin ya da tılsımın cini davet edilir. Bu ardıç rakısı ya da hüddamın ismi söylenerek yalnız grup dualar okunur, Aşk Büyüsünün bu safhasında filan kendi filanca Şahısa aşırma olsun şeklinde maksat edilir. Okunuşu yakarış ile söylenen isimlerle cinler ve hüddamlara ferman verilir. Sonra parşömen ancak kâğıda, misk kokusu safran mürekkebiyle usulüne muvafık olarak Aşk Büyüsünün Vefki yazılır.

Bu davranış yapıldıktan çabucak sonra her iki tarafında temel adlarıyla Şahıs isimleri Vefke büyütme edilir. Yapılan Aşk Büyüsü usulüne göre katlanır, ter, rutubet ve sudan denk gelmek uğruna okunuşu bal mumlu gudde sarılır. Aşk Büyüsünü yaptıran insan bu büyüye özel duayı bedihi sayılarda maksat ederek okur okunuşu Aşk Büyüsünü üzerine taşır. Kısaltarak sürede kat kısmı sihir yaptıran kişiyi düşünmeye onu çekici bulmaya başlar okunuşu fazla geçmeden Aşk Büyüsü Amacına hâsıl olur, netice alınır. Bu mazruf bilgilendirmek amacı ile hazırlanmıştır, asla denemeye kalkmayın negatif halde ağır sonuçlara sebep olunabilir. Aşk Büyüsü ve özge her hangi yalnız büyünün yapımını yukarıda bahsettiğimiz şeyleri öğrenerek yapınız. Bu şekilde ancak öğrenilir. Aşk Büyüsü arasında işaret çok kullanıla ve işaret kuvvetli olan Büyü çeşidi Canbar Büyüsüdür. Aşk Büyüsü medyumlar olmadan onların özel güçleri ve cinleri olmadan yapılması mümkün değildir. Aşk Büyüsünün ok çeşidi olduğunu okunuşu ayrı ayrı nitelik metotları olduğunu sayfamızın başında söylemiştik ancak Aşk Büyüsü arasında en etki olan büyü çeşidi Canbar Büyüsüdür. Aşk Büyüsünün işlemesi hangi metodun kullanıldığına okunuşu yapan medyuma bakılırsa değişebilir amma Aşk Büyüsü genelde 1 ila 5 hafta arasında etki etmektedir. Aşk Büyüsü inşa açısından genişlik yüküm büyülerden birisidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder