Pages

13 Temmuz 2014 Pazar

Ankara Evlilik Büyüsü

Evlilik Büyüsü
Evlilik Büyüsü dediğimiz füsun çeşidi hakkında cinsel Evliliğe inandırma etmek veya engel olan kişilerin ikna olmasını temin etmek amacıyla yapılır.
Evlilik Büyüsü Çiftlerin arasındaki ilişkinin durumuna gereğince evlenmek istemeyen erkekler veya kadınların evliliğe ikna edilmesi özgü yapılır. Evlilik Büyüsü ile amaç, bağ eş süredir parça ediyor ve çiftlerden biri evliliğe hamam bakmıyorsa Evlilik Büyüsündeki amaç evlenmek istemeyen tarafın evliliği düşünür ayla gelmesini sağlamaktır.
Birbirini seven ve evlenme kararı düz sevgililerin evlilik kararı, ailelerince evet da özge kişilerce engellenmesi durumunda, mahzur olan kişilerin yumuşaması ve bu evliliğe inandırma olmasını sağlamak amacıyla vefklerden okunuşu muavenet alınarak Evlilik Büyüsü ile evlilik sağlatılabilir. Evlilik Büyüsü olarak bilinse de oldukça tesirli eş uygulamadır. Cinlerin yardımı ile yapılan Evlilik Büyüsüne medyumlukla hiç uğraşmamış kişiler girişmemelidir.
Temelinde birbirini seven iki insanın, evlenerek mutlu bir yuva kurmaları ve sevenlerin ayrılmaması göre gayret harcama edilmesinin ve aile temellerinin atılması amacıyla yapılan bu Evlilik Büyüsü nün dinen bir sakıncası yoktur. Evlilik Büyüsü nün etkisi ömür boyu bitmeme edebilir.
Evlilik Büyüsü Nasıl Yapılır?
Biz bu yazımızda Evlilik Büyüsü yahut Evlenme Büyülerinin nasıl yapıldığına bilim bildirmek gayeli değineceğiz sebep neden olursa olsun evlenmek isteyen kişilerin önündeki engelleri kaldırarak, uğurlu tek yuva kurmaları amacı taşıdığı düşüncesince Evlilik Büyüsü hem İslami hem okunuşu toplum açısından akseptans gören birleşik uygulamadır. Aslında büyü değildir amma halk arasında bu tarif kullanılmaktadır. Esma-ül Hüsna okunuşu Ayetler kullanılarak hazırlanan vefkler sebebiyle Evlilik Büyüsü yapılır. Aşk Büyüsü Etkisini asla amma asla yitirmez birleşik özelliği vardır. Evlilik Büyüsü spesiyal güçleri onlara yardm eden cinleri ve bu konuda tecrübeleri olan tanrı yoluna çıban koymuş kimseler olan medyumlar tarafınca yapılır. Evlilik Büyüsünü yapan medyumun tecrübesi gücü ona yardım eden cinleri okunuşu deneyimine bakarak sevi Büyüsünün türü ve muamele süresi değişe bilmektedir. Medyumlar kişilere bakım yaparak hangi Evlilik Büyüsü kullanılmalı buna bakar ve ona göre Evlilik Büyüsünü yapar ama umumi olarak Evlilik Büyüsü çeşitlerinin çoğu 3 – 7 hafta arası etki değer lakin dediğimiz gibi eğer medyum o kadarda görmüş geçirmiş okunuşu bilgili değilse Evlilik Büyüsünün el işi süreci arta bilir. birtakım etken internet sitelerinde evlilik duası diyerek dolaşan tek benzer dualar olmasına karşın bu cins dualar yoktur. Bu bahsi geçen dualar Evlilik Büyüsüne dayanak niteliğinde yazılan dualardır. Evlilik Büyüsünün tek çok çeşidi vardır ancak buna medyumlar kişilere yaptığı bakım sonucu hangi Evlilik Büyüsünün yapılacağına yöntemlilik verir. Ancak çoğu Evlilik Büyüsünde aynı malzemeler ve aynı türlerinin işler ancak Evlilik Büyüsünde farklı çeşitte yapılan büyülerde vardır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder