Pages

14 Temmuz 2014 Pazartesi

Ankara Yıldızname

Yıldızname
Yıldızname bakıyoruz diyerek insanlar sömürülüyor, kandırılıyor, Yıldıznameye kesinlikle bakılır Yıldızname nedir neler yapılabilir yapılamaz kısacası Yıldızname hakkında bilgiler konum bulunacaktır.
Yıldızname baktıran yahut baktırmayı düşünen kardeşlerimiz bu makalemi okurlarsa, Yıldızname hakkında doğruca yahut yanlış bilindik sürü ile vukuf bulunmaktadır. Yıldızname konusunda internetten kısa sadece araştırma yaptığınız dönem her konuda atıp tutanların Yıldızname konusuna gelince tıkandığını okunuşu kısaltarak cümleler ile klasik birbirlerinden kopyalanmış bilgiler olduğunu görürsünüz. Çözme hakeza olunca her hangi sitede yapılan yanlışlık özge tam sitelerde bitmeme etmektedir. Vefk yaparken, Vefkin cinlerini bulma konusunda da Yıldızname kullanılabilir. Bu yazımızda Yıldızname hakkında bilgi vereceğim.
Yıldızname Nedir
Öncelikle Yıldızname kelime anlamına, bakıldığına yıldızlar ile bakılan bakı anlamına gelmektedir.
Öncelikle Yıldızname, kısaca yıldızların hareketleri, burçlar gezegenlerin hareketi ve Bunların insanlar hayatı hakkında yaptığı etkilerin araştırıldığı sadece nev bilim dalıdır bu etkiler cinler yahut aynı şeylerle olabilir Yıldızname bu olayı cinler mi yapıyor yapıyor ise bunu yapan cinlerin isimleri nelerdir bunları öğrenebiliriz. Günümüz astrolojisi Yıldızname ismine tekabül eder. Eski zamandaki âlimlerin düzenlemiş olduğu çeşitli Yıldızname mevcuttur. Yıldızname aşağılık verilen kaynaklarda kişilerin mensup olduğu, yani kişiyi etkileyen burçtan dolayı kişi, kesinlikle benzer karaktere sahip olur. Hangi gibi hastalıklara yol açar, malik olduğu burçtan dolayı yakalanacağı tutku ya da ruhani sorunları yahut çevresince göreceği zararlardan kesinlikle kurtulur. Yıldıznameyi baktıran âdem evladı nasıl gibi olaylar beklemektedir, kaç sene yaşanacak, birçok tane çocuğu olacak, düşmanları nelerden olur bolluk okunuşu ferahlık zarfında mı yaşayacak yoksa darlık mı çekeceği ve aynı dayanıklı fazla konuda bilgiler vardır. Bir kişinin sıcaklık olur mu olmaz mı, iki dinleyen evlenir mi evlenemez mi, ya da evlenirlerse iyimi olur kötümü olur, yapacağı seyahat güzel midir değil midir gibi bilgileri okunuşu bize Yıldızname sunmaktadır.

Öncelikle Yıldıznamenin verdiği gelecekle ilgili haberlere itibar etmeyiniz. Zira geleceği Allahtan özge kimse bilememektedir. Medyumlar Yıldızname sayesinde yalnızca tahminde buluna bilir. Zira tanrı C.C. birlik insanların hayatını 12 kısma ayırmamıştır. Yıldızname bunları sadece kestirim edebilir. Yıldızname fal gibi sefahat gayeli bakılmamalıdır. Yıldızname bakı ile karıştırılsa da aslın da kesinlikle bakı değildir. Yıldıznamenin fal olmadığının kanıtı olarak da kahve kokusuz Tarot Kartı İle bakılmadığı bilavasıta bakıldığını model verebiliriz. Yıldızname bakımını herkes yapamamaktadır. Ayrıca birçok medyum hata bilgi vermektense hiç bilim vermemek daha iyidir mantığı ile kişileri hem aldatmıyor hem okunuşu onlara hata bilgi vermiyorlar. Yıldızname bilardo Su Tarot gibi malzemelere gerek duymadan bakıldığı uğruna uzak mesafelerden okunuşu bakıla bilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder